OneCNCXP 5,23

Den OneCNCXP 5.23 version är nu släppt till licensierade användare av OneCNCXP. Filen är över 100 Meg så du måste kontakta försäljningskontor för länken om du kan hantera den storleken fil. De som inte kan bör diskutera att få en cd-rom från ditt säljkontor. Det är en uppdatering med många nya funktioner och korrigeringar som rapporterats av vårt beta team och vår egen interna rigorösa tester också. Vi måste till protokollet den enorma stöd och hjälp vi får från vårt team.

De stora funktionella tillsatser är.

New kasserar:
En ny multi-logik 2 1/2 D fickfunktion.

Denna funktion har ett urval av inmatningsmetoder såsom spiral ramp inresa, sicksack rampingångsramp gräns och störta posten. Nytt verktyg kontroll över kasserar utifrån och in eller inifrån och ut. Ny kontroll klättra eller motfräsning som också omfattar spiralen och zig zag poster. Detta tillägg gäller OneCNC-XP kvarn produktion, professionell och Expert versionerna.

Nya Z Nivå Grov:
Ny SMT multi logik Z nivå grovbearbetning

Denna funktion har ett urval av inmatningsmetoder såsom spiral ramp inresa, sicksack rampingångsramp gräns och störta posten. Ny kontroll över kasserar från utsidan in eller ut och in. Ny kontroll klättra eller motfräsning som också omfattar spiralen och zig zag poster. Detta tillägg gäller för OneCNC-XP Mill Professionella och Expert-versioner.

Den multi logik är oerhört intelligent i det avseendet att om du till exempel väljer spiral ramp post eftersom du tror att det kommer passa som det maskinerna ner i de olika nivåerna, om det kommer till en nivå där den helix posten inte kommer att passa den stannar och ger dig alternativet är att välja ett annat alternativ för nästa nivå som kan vara zig zag ramp eller om det inte finns något utrymme kvar att du kan behöva använda dopp posten.

Fickan som du skär kan ha svåra öar eller koniska väggar och alla typer av hinder för att förhindra normal gemensam ståndpunkt posten. Det kan till och med flytta posten punkten för helix automatiskt att hitta den optimala positionen på varje nivå.

Det är därför vi döpte den MLP multi logik kasserar. Detta har varit i OneCNCXP utveckling i över ett år eftersom det är en mycket intelligent och mycket tekniskt tillägg till OneCNC-XP-funktionalitet.

Nya NC File Förhandsgranskning:
Nu introducerar vi en speciell ny funktion i OneCNC-XP

Helt nytt dynamiskt styrd NC-fil förhandsvisning av din sida som bearbetas. Detta är den mest interaktivt kapabla CAM simulering som vi tror har utvecklats ännu. Du kan se verktyget bearbetning delen och när detta sker som en visuell film som du har fullständig kontroll över visningsmetoden. Även om det är i handling kan du rotera zoom och panorera medan den är i rörelse utan rörelse stannar. Det är något speciellt att se. Användare som har sett och använt det säger att det är häftigt så vi kommer att låta dig vara domare också.

Dessa är de viktigaste tillägg men det finns många andra mindre tune ups som vi föredrar att kalla dem.

Detta avslutar lanseringen av denna produkt även om det finns tekniska problem kommer de naturligtvis att fastställas eftersom de rapporteras. Vi har några mycket erfarna högproduktiva formbutiker med programmet och de säger oss att det är att spara dem buntar och berömma oss om hur fast systemet är.

De verifieringsverktyg alla utvecklade i huset med vår egen utvecklingsteam har nu utvecklats till en nivå nu när andra cam leverantörer bara kan drömma om.

Jag är säker som den verkliga förmåga OneCNCXP intervallet börjar helt fram våra användare kommer en del av en ständigt växande kameraforumet.

Denna är nu tillgänglig. Kontakta ditt försäljningskontor för den här uppdateringen om du är en licensierad OneCNC-XP-användare.

Läs mer ...