OneCNCXR8 versie 63.20

OneCNCXR8 versie 63.20 is nu vrijgegeven.

DXF import export
Er zijn veel aanpassingen gemaakt in deze versie als een voortdurende update van de DXF-bestandsoverdracht in en uit.

Mill Swarf
De functie voor gelijktijdige spanen met 5 assen heeft enkele aanpassingen ondergaan om beter te kunnen omgaan met kleine boogvormige oppervlakken zoals gevonden op kruispunten of hoeken op afgeschuinde kruispunten.

STL importeren
STL-import is aangepast om beter om te gaan met geïmporteerde STL-bestanden.

Molenzak
De functie Molen met gesloten zak heeft enkele aanpassingen ondergaan om beter te kunnen hanteren per zak en zak per niveau.

Open zak
Een open zak is anders dan een gesloten zak en kan alleen op niveau worden verwerkt voor meerdere zakken.
Voor open zakken per zak worden de open zakgrenzen afzonderlijk geselecteerd.

Draaibank Ruwe Cycli
regelnummers die zijn gepost voor ruwe cycli van draaibanken worden in sommige gevallen in deze versie aangepast om ervoor te zorgen dat de regelnummers voor de cycli correct zijn.

Talen
Updates voor Japanse en Koreaanse talen zijn opgenomen in deze release

Draaibank Ruw
Draaibank Turn Rough toolpath is aangepast om te voorkomen dat toolpath buiten de grens beweegt

Draaibank Finish
Draaibank Turn Finish toolpath gutsen werd aangepast om fouten bij het starten van toolpath te voorkomen,

Dimensies
De maatlijnbreedte die wordt afgedrukt maar niet op het scherm wordt weergegeven, is in deze versie aangepast.

Speciale opmerking over OneCNC-licenties

OneCNCXR8 kan worden gebruikt zonder enige verbinding met internet.

OneCNC-applicaties zijn ontworpen om te werken zonder webtoegang om te helpen met volledige gegevensbescherming.

Het updaten van OneCNC is nog steeds eenvoudig met een andere pc die wel webtoegang heeft om uw updates te downloaden.

Gebruikers kunnen naar het OneCNC-web gaan met behulp van het dongle-nummer en het serienummer om de OneCNC-update te downloaden en deze vervolgens naar de OneCNC-pc brengen om bij te werken.

Met deze methode hebt u de volledige controle over uw productiebestanden die niet aan internet zijn gekoppeld.

Gecombineerd met uw OneCNC Perpetual-licentie helpt het bij het bieden van volledige digitale daterbescherming.

OneCNCXR8 Versie 63.20 is nu beschikbaar voor alle gelicentieerde gebruikers vanaf de OneCNC Update-server.

Lees meer ...