OneCNCXR8 frigivelse 63.02

OneCNC Release-opdatering 63.02 er nu tilgængelig på OneCNC Update-serveren.

OneCNCXR8 version release 63.02 består af følgende opdateringer.

Denne frigivelse er en vigtig frigivelse, fordi den inkluderer intern logisk kontrol og simuleringskontrol af 4-akse-fræsningen samt andre interne korrektioner og forbedringer. De vigtigste emner i denne udgivelse er anført her.

4 akse fræsning (tilføjet modul)
I denne udgivelse har der været en større opdatering internt i funktionalitet og logik til at hjælpe med udstationering og simulering. Dette gælder for positionsbearbejdning 4 akse fuld bearbejdning og 4 akse wrap bearbejdning.

4 akse wrap-bearbejdning (tilføjet modul)
Som du ved, skal 4-akse-funktionen have geometrien på X-aksen og derefter indstilles til at blive anvendt på den valgte akse.

Hvis en bruger kun har licens til 4axis fuld (tilføjet modul)

Dette modul kan indstilles til at blive anvendt på X-aksen eller Y-aksen.

Før oprettelse af værktøjsstier, skal stolpen forudindstilles til maskinens akse, som enten ville være X- eller Y-aksen.

Derefter, når du indstiller dialogen i 4axis-indstillingen i OneCNC, skal aksen indstilles som den post, der ville være X eller Y.

Når begge indstillinger er indstillet, kan værktøjsstierne oprettes.

Hvis en bruger er licenseret til 5axis Positional inklusive 4axis (tilføjet modul)

4-akse-omviklingsgeometrien skal laves til at vikle sig omkring X-aksen i OneCNC og derefter påføres den krævede akse XY eller Z.

Dette modul kan indstilles til X-akse Y-akse eller Z-akse i dialogboksen med værktøjsstier.

Før oprettelse af værktøjsstier skal stolpen forudindstilles til aksen for den normale maskinstolpe, som allerede ville være indstillet og være enten X- eller Y-aksen, når Z er i den lodrette akse.

Derefter, når du indstiller dialogen i 4axis-indstillingen i OneCNC, skal aksen indstilles som den post, der ville være X Y eller Z i dialogboksen værktøjssti.

Når begge indstillinger er indstillet, kan værktøjsstierne oprettes.

4 akse fuld bearbejdning

4 Axis fuld bearbejdning modellen er placeret på den akse, som den skal bearbejdes, og dette gælder for hele aksen XY eller Z.

En bruger med en 4-akset licens kan anvende værktøjsstien til X- eller Y-aksen

4 akse Wrap og 4 akse Fuld påført på den femte akse.

For at anvende 4 akser fuld på Z-aksen kræver dette en 5-akset licens.

Derefter sendes omviklingen for at vikle omkring den femte akse, som er Z-aksen

OneCNCXR8 version 63.02 er nu tilgængelig i OneCNC File Manager.

Læs mere ...